Miért ráncosodik a szem alatti rész?

A szem körüli rendkívül érzékeny és vékony bőr igen jelentős mértékben kedvez a szarkalábak és ráncok kialakulásának.

Ráadásul gyakran éppen mi magunk járulunk hozzá az öregedés szembetűnő jeleinek kialakulásához és gyarapodásához.

A szem körüli bőr a legvékonyabb bőrfelületünk.S mivel alig található itt faggyúmirigy, ezért igen hajlamosa kiszáradásra.

➜ Melyek a ráncok legfőbb okozói?

1. Hunyorgás

Az állandó hunyorgás bizony előbb-utóbb nyomot hagy a szemkörnyéken, méghozzá egyre mélyebb ráncok formájában. Ezért aztán érdemes félretenni az esetleges hiúságunkat, és inkább hordani a szemüveget, kontaktlencsét, hiszen ellenkező esetben egyre mélyebb ráncok megjelenésére számíthatunk a szem körül.

2. Alváshiányszemranc-06

A megfelelő mennyiségű és minőségű alvás elengedhetetlen az egészségün
khöz és bizony a szépségünkhöz is. A nyugodt alvás során valamennyi izmunk ellazul, és a mindennapi feszültségek okozta gyűrődéseink is kisimulnak.

Ellenkező esetben azonban nem csupán a ráncok száma és mélysége fokozódik, hanem a szem alatti sötét karikák is egyre erőteljesebbé válnak. 

Az alvással kapcsoltban érdemes még említést tenni arról, hogy a hanyagul összegyűrt párna is mély ráncok okozója lehet.

3. Káros napsugarak

A nyári időszakban nem elég csupán a testünket fényvédő krémekkel óvni a káros napsugarak ellen, hanem a szemkörnyéki érzékeny területet is védenünk kell megfelelő UV-szűrős napszemüveggel. Ha erre nem fordítunk kellő figyelmet, akkor az szintén az egyre szaporodó ráncok képében fog megmutatkozni.

4. Száraz, dehidratált bőr

A vízhiányos, száraz, feszülő bőr nagymértékben támogatja a korai ráncok kialakulását. A szem körüli hajszálvékony bőr pedig kifejezetten érzékeny a dehidratáltságra, így jobban tesszük ha már idejekorán megfelelő ápolószerekkel igyekszünk gazdagon táplálni a szemkörnyékünket.

5. Tápanyaghiány

Ha nem töltjük fel folyamatosan a szervezetünket vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel, akkor annak nem csak az egészségünk látja kárát, hanem kinézetünkön is erőteljes mértékben nyomot hagy. 

Tekintetünk fáradttá, nyúzottá és öreggé válik, a megfelelő tápanyagok hiányában pedig egyre több ránc alakul ki a szem körül.

6. Nem megfelelő életmód

Életmódunk bizony lenyomatot képez az arcunkon is. Fontos figyelnünk a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékpótlásra, illetve célszerű kerülnünk a gyakori éjszakázást, a túlzott alkoholfogyasztást és a mértéktelen dohányzást is, már amennyiben nem szeretnénk a korunknál jóval idősebbnek tűnni.

A BYAS segít Önnek visszafordítani az idő kerekét!

A BYAS mikrovibrációs modullal ellátott szemkörnyékápolója rendkívül hatékonyan lép fel az öregedés látható jeleivel szemben.szemranc-05

Kitűnően alkalmazható fiatalabb korban megelőzés céljából, ha nem szeretnénk a későbbiek folyamán sem szembesülni a szaporodó ráncok látványával.

De a BYAS Eye Lifter ugyanilyen eredményesen vethető be a már kialakult öregségi jelek és redők ellen, mivel elképesztő hatékonysággal simítja ki még a mélyebb, régóta meglévő ráncokat is.

Sikerességét a csúcstechnológiát képviselő mikroprocesszor vezérlésű mikrovibrációs moduljának, valamint a változó molekulaméretű bimolekuláris hyaluronsavnak köszönheti.

Ez a legyőzhetetlen párosítás garantálja Önnek, hogy a teljesen természetes eredetű és speciálisan az érzékeny szem körüli bőrre kifejlesztett hyaluron szérum maximális hatékonysággal jut el a bőr mélyen fekvő rétegeibe, ahol aztán könnyedén képes csökkenteni az öregedés jeleit.

Ráadásul az első meggyőző eredmények tulajdonképpen egy csapásra láthatóvá és érezhetővé válnak, hiszen szinte azonnal bársonyosan simává, és egyre feszesebbé, üdébbé válhat a tekintete.

Néhány hét rendszeres használatot követően pedig akár 10 évet is letagadhat a korából, de még tagadnia sem szükséges, mert valószínűleg egy évtizeddel fogják Önt fiatalabbnak nézni.

Tehát, ha szeretne az elejébe menni a ráncos tekintetnek, vagy kompenzálni akarja valahogyan azt, hogy nem tette meg a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy minél kevésbé hagyjanak az arcán nyomot  a múló évek, akkor a BYAS szemkörnyékápoló rendszere a legjobb választás az Ön számára.

A BYAS Eye Lifter segítségével rövid időn belül búcsút mondhat a ráncainak, és helyette egy fiatalosabb, üdébb, feszesebb és vonzóbb tekintetet tudhat majd a magáénak.