Hogyan tüneti el a ráncokat a BYAS szemránckezelő?

A BYAS Eye Lifter hihetetlen hatékonysággal kombinálja magában a mikroprocesszor vezérlésű mikrovibrációs modult és a speciálisan a szem körüli érzékeny bőr számára kifejlesztett, teljesen természetes bimolekuláris hyaluronsav szérumot.

 Üde és vonzó tekintet pillanatok alatt

A különleges hyaluronsav változó molekulaméretű hatóanyag-összetételét egy roppant kifinomult mikrovbráció, másodpercenként 158 rezgéssel masszírozza a bőr mélyen fekvő rétegeibe.termek_kep

A bimolekuláris hyaluronsav váltakozó molekulaméreteinek köszönhetően a nedvesség jóval nagyobb területen és jelentősebb mennyiségben kötődik meg a bőrben, ami által a szem körüli bőr elképesztően selymessé válhat.

A hyaluronsav hatására a fibroblasztok serkentik a szervezet saját kollagén-és elasztintermelését, aminek következtében a bőr fiatalosabb, feszesebb, rugalmasabb és ellenállóbb lesz.

Ennek köszönhetően a szem körüli mimikai ráncok és a szem alatti sötét karikák, duzzanatok természetesen, kíméletesen és szinte azonnal eltűnhetnek.

Ráadásul ezt a komplett ránctalanító rendszert bárhová magával viheti, így bármikor néhány perc alatt üdévé, frissé, feszessé és hihetetlenül vonzóvá varázsolhatja a tekintetét.

 A BYAS Eye Lifter eltünteti a fáradtság és az öregedés jeleit

A BYAS Szemránckezelő használatával

  • eltűnhetnek a reggeli ébredés után gyakran észlelhető sötét karikák és duzzanatok,
  • kisimulhatnak a szem körüli kisebb-nagyobb mimikai ráncok,
  • csökken a könnyzacskók duzzadtsága.

A BYAS Eye Lifter által alkalmazott mikrovibrációs mélymasszázs technológia különösen hatékonyan alkalmazkodik a szem körüli roppant érzékeny bőrfelülethez, valamint bőségesen és kíméletesen juttatja be a bimolekuláris hyaluronsavat a bőr mélyebben fekvő rétegeibe.

A BYAS Szemránckezelő intenzíven, de mégis nagyon kíméletesen tisztítja, hidratálja és egyben feszesíti a szem környéki rendkívül érzékeny és ráncosodásra hajlamos bőrfelületet. Éppen ezért rendkívül hatékonyan és gyorsan számolhatja fel a mimikai ráncokat és a szem alatti sötét karikákat, duzzanatokat is.